Goed doel

LINDA.foundation

LINDA.foundation stelt zich ten doel om gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie te bieden, een steuntje in de rug te bieden. Zij ontvangen eenmalig, rond de feestdagen, een set cadeaukaarten waarmee zij producten kunnen kopen bij Albert Heijn, Hema, C&A en Intertoys. Vanaf de start in 2013 heeft LINDA.foundation inmiddels 8500 gezinnen in heel Nederland gesteund.


Wij richten ons op gezinnen met kinderen omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de financiële problemen van hun ouders, maar er wel onder lijden.
Alle donaties aan de LINDA.foundation komen ten goede aan de doelgroep omdat alle kosten worden gedekt door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines.

LINDA.foundation is vereerd het goede doel van Monopoly Het Gooi te zijn en dit is nog eens extra leuk omdat zij werken vanuit Naarden-Vesting zodat vele straten en bezienswaardigheden herkenbaar voor hun zullen zijn. Het allerbelangrijkste is echter dat LINDA.foundation met de opbrengsten uit deze samenwerking nog meer gezinnen onvergetelijke feestdagen kunnen bezorgen.

 

logo wij geven aan2
logo wij geven aan